Като строим магистрали, обогатяваме и музеите. Сега ще видите на Струма,

...
Като строим магистрали, обогатяваме и музеите. Сега ще видите на Струма,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Търговище ще има достъп до море

Като строим автомагистрали, обогатяваме и музеите. Сега ще видите на  " Струма ", музеят ще е на самата автомагистрала. Търговище ще има достъп до море. Движим се по трасето, с цел да забележим какво е. Ще се види смяната. Това съобщи премиерът Бойко Борисов по време на персонална ревизия на градежа на автомагистрала " Хемус ", написа novini.bg.

" Няма да стопираме след новия закон за предварителното отчуждаване. Една година не можем да мръднем, поради отчуждителни процедури. Сега по новия закон ние си строим, а съдът като дефинира, ще отчуждим. Осигурили сме пари, планове и вместо в този момент да е готово...Но до октомври, ноември да сме подготвени с тези сектори. Заделили сме парите, с цел да не се приказва, че ще имаме път в близкото " социалистическо бъдеще ". Мислим и за сектора от Велико Търново до Търговище ", акцентира той.

" Сега виждам, че всички кариери каменни са ги раздали. За наш шанс се оказа, че там, където строим, има прекрасен камък, който можем да употребявам, и е на ниска цена ", съобщи Борисов. " Строейки автомагистралите обогатяваме музеите с археология ", акцентира министър председателят.

Премиерът бе посрещнат от група хора, държащи лозунги. Той благодари на всички, че са го почели.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР